QBen Bouwkundige adviesbureau

Het doel van ons bedrijf is het gehele bouwproces uit te voeren, van het uitwerken van voorlopige ontwerptekeningen tot definitieve tekeningen en het realiseren van het bouwwerk. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij het bouwtraject:

QBen

- Revit modelleur

- Digitaliseren van bestaande tekeningen

- Bouwaanvraag tekeningen
- Bestek en calculatie
- Aanbesteding en bouwbegeleiding
- Kostenbewaking
- Constructieberekeningen

Particulieren en kleine bedrijven

Bent u op zoek naar een aannemer voor nieuwbouw, verbouwing of renovatiewerkzaamheden? Uiteraard geven wij u een helder kostenplaatje welke u in uw begroting kunt opnemen.

ook voor Bouwtechnische keuring en bouwinspectie
Bouwtechnische keuring woning of bouwkundig onderzoek? Heeft u na lang zoeken eindelijk de woning gevonden die geheel aan uw wensen voldoet? Laat dan eerst een bouwkundige inspecteur een bouwkundige keuring (bouwinspectie / technische keuring huis) uitvoeren.

Vastgoed

Bent u op zoek naar een aannemer voor onderhoud, verbouwing of renovatiewerkzaamheden en klachtenonderhoud? Dan kun u bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

Architecten

Bent u op zoek naar een Autocad bouwkundig tekenaar/ Revit modelleur voor het maken van ontwerptekeningen tot werktekeningen? Uiteraard geven wij u een helder kostenplaatje welke u in uw begroting kunt opnemen. Daarnaast kunt ook bij ons terecht voor digitaliseren van bouwtekeningen. Tegenwoordig worden veelal digitale bouwtekeningen vervaardigd. Deze zijn immers eenvoudiger aan te passen en te verzenden, u kunt dan ook uw bestaande tekeningen om laten zetten in digitale tekeningen. We hebben ervaring in Autocad en Revit programma's.